Facebook Share

Monday, 9 April 2012

Testimoni Pengguna Thanyaporn Plus

TESTIMONI PENGGUNA THANYAPRON

sya dah try test.. mmg power.. lepasi 2 minggu.. asben akan berpuashati n akan sentiasa geram jerk..tak sabar nak tunggu balik umah.. hahahahaahah.. kekdg kat tmpt kejer pun still lg leh sms kat hp tgh geram..geram sgt katanya...

so nak kata apa lagik ek... komen +ve..

OLEH : ZAZALIZA



TESTIMONI PENGGUNA THANYAPORN


oo..wanna pon da try ambek 2biji...mmg nmpk kesan..denyut pon makin kencang!!
nmpk perubahan pd bentuk lebih bulat n firm la...
rasenye cm kene tukar cup nih..
mmg nmpk lain la pas tmbh dos...


OLEH : WANNA


TESTIMONI PENGGUNA THANYAPORN

urmmm.. mmg nmpk hasilnye
sesape yg nak terai... jgn takot ek
korg akan nmpk keberhasilannye
insya allah.. pomot sikit
tp mmg sgt2 puas ati

OLEH : CEMPAKALADY

catalina- salam,nk kasi testi lps 1 bulan makan dgn gigihnya...so far mmg nmpk ada perubahan....ada peningkatan dr segi size bulatan pon makin ketara & makin firm Alhamdulillah ini yg paling cepat & berkesan to mekmila mmg ada problem hormon estrogen yg low ..yg membantutkan pembesaran my PD pd tahap size remaja 15 thn luckilylah selama ni kmila guna serum DMAE yg keep my PD drp sagging & jd miss airport landing so lps kmila combine ngan kapsul niwalllaaa.!!!..mmg makin bengkak & comei jadinya...:pompom::pompom::pompom:

Saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan. 

jgn buang mase.. ko ambil thnyporn skrg aku pon dah rase perubahannye,amat la bpuas hati. aku suke dgn hasil berthanypon nih.. serius ari tuh ade aku ambik pic breast aku mase kat toilet saje je ambik.. nak tgk sendiri hasil pil nih mmg puas ati laa...yezzer... mmg best aku sbgi penggune melahirkan kepuasan ht aku mekasih..

nk share testi kt sini.. harini dah seminggu mkan..PD ade denyut2..bontot ade sakit2 sikit..tp xde nmpak pape lg la..just denyut2 je..harap2 ade perubahan..xsabar dah nih

lupa nak update Yaya pasal pil Thanylupa nak update Yaya pasal pil Thanyaporn tu...Ling dh mkn seminggu lebih and tujuannya utk boost up kan boobs....sekali punggungku yg up! Ramai kawan2 kata punggung Ling mcm bulat especially bila pakai jeans...ada sekali tu my frem pompuan la..tepuk punggung i sebab dia kata mcm geram jek...hahahahhaha.....hubby....xyah cerita la kan!kuikuikuiaporn tu..

memang ada perubahan, walaupun kita ank dara , tp sblm ni breast macam x firm, tp bila dah makan seminggu lbh, mmg nampak tegang n firm, bila bukak bra sebelum mandi rasa sakit jer , n masa mula mula makn rasa berdenyut denyut especially belah kanan, mmg ada nampak perubahan, kita ambik dgn susu sekali.tapi sbb kebelakangan ni kena resduing , kita ada ambik medicine lain, mungkin mengurangkan sikit thanyaporn ni, tp setakat ni mmg positif, nak comparekan ngan jamu sblm ni, thanyaporn ni mmg lagi berkesan

Salam kak, saya kini dah cup B. Memang betul berkesan produk ini. Hujung bulan ini saya order 2 botol lagi.


3 comments:

miss red said...

kalau PDdh besar, mkn produk ni akan brtambah besar ke? sy cuma nk menegangkan shj

aku said...

boleh ke mkn 2 biji skali.. bkn tu melebihi dos ke? sbb sy mkn sbiji mcm xda kesan papa walaupun da 2 botol... hurm

Reena Baby said...

Hai... berat bdn I 52kg boleh x I ambik 2biji sehari??