Facebook Share

Saturday, 7 April 2012

Testimoni Pengguna Be Fit Slimming


TESTIMONIAL PENGGUNA THANYAPORN BE FIT SLIMMING CAPSULES
Harga:RM98(S/M),RM110(S/S)free kos post

Dapatkan drect saya jika ingin membeli atau menjadi pengedar(peluang lumayan untuk mereka yg ingin jd pengedar)Hubungi segera!Pintu Rezeki menanti anda

1) Testimoni - Haslina Kajang
Ini adalah evolusi saya cuma hanya 2 bulan pengambilan Thanyaporn Be Fit Slimming Capsule dan kekal dengan berat ideal sehingga sekarang. Gambar pertama ketika berat 67.5kg dan setelah pengambilan selama 2 bulan ianya turun kepada 62.5kg. Sesuatu yang sangat menakjubkan setelah berbagai usaha saya lakukan sebelum ini.

2) Setelah hanya 2 bulan pengambilan Be Fit Slimming Capsules, saya berjaya menurunkan berat sebanyak 5.5kg tanpa berlapar dan bersenam. Sekarang berat saya 67.5kg dengan ketinggian 163cm. Satu pencapaian dalam sejarah percubaan menurunkan berat badan. Saya telah mendapat berat ketika berusia 21 tahun diusia 30 tahun sekarang!! Terima kasih Thanyaporn Be Fit Slimming Capsules. Saya akan bantu dan kongsi dengan ramai yang lain di luar sana.

3) Saya sungguh terkejut dengan perubahan diri saya yang tidak di sangka-sangka. Setelah berusaha begitu lama
dengan mencuba berbagai produk berbentuk food supplement yang terpaksa remeh membawa shaker ke sana ke mari seperti produk Cambrige diet, Jusmate Diet 5, Total image. Bukan itu saja tetapi terpaksa skip makan dan menahan lapar (saya memang tidak boleh skip makan, badan saya lemah, mengigil kelaparan dan sakit perut akibat gastrik yang menyeksa diri saya) atau pill kurus dari doktor seperti duramine dan Xenical ( Ya Allah! banyak minyak keluar tapi saya tetap gagal kurus! :) tak termasuk ubat sapu dan gosok untuk kempis perut dan buang lemak... serta pelbagai teh yang pahit dan menyeksakan akhirnya syukur kepada tuhan dengan bantuan Thanyaporn Be Fit Slimming Capsulessaya dapat langsing semula dan kembalikan keremajaan diri saya. Bukan itu saja, diri saya juga semakin sihat dan bertenaga.

LAIN2 TESTIMONIAL:

dalam proses penggunaan....baru nak 2 weeks..nmpak perubahan jugak...makin lama makin tak heran makan...DATIN

First time mkn mlm tu..esok pagi berak..kalo tak, susah saya nak berak 2x seminggu je paling kerap..ni tiap2 pagi berak baru rasa mcm org normal..rasa la perubahan dlm seminggu ni..LIZA

Selalu dah try produk slim mcm2..kebanyakan buat saya sakit perut memanjang dan selera mkn tetap sama..So far try be-fit ni ok la..Takde lak sakit2 perut kerap nk membuang.. Selera mkn pun kurang..Saya makan nasi 1x je sehari dh rasa cukup..MIHA

Hye dear,akak nak bagi testimoni ni lepas 2 minggu akak makan pil tu. Mula2 akak berak2 la..tapi tak la kerap..dlm 2hari awal tu ada la dlm 2-3x buang air besar..Maybe la kot akak ni gemuk sangat..Lepas tu ok dah..setiap pagi akan membuang air besar.. Rasa ringan la badan ni.. Bila time makan akak makan juga takde nak diet2..tapi nafsu makan tu mmg dah kurang..Selalu 1-2x tambah nasi..tp ni dh makan sekali ,dh tak bertambah..Harap berterusan mcm ni..KAK JU
 

No comments: